Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 22 Mart 2017 - 17:28 Yorum: 0

Malatya’da korkutan ev yangını

Malatya'da bir evde çıkan yangında içeride mahsur kalan bir kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Malatya’da korkutan ev yangını

Malatya'da bir evde çıkan yangında içeride mahsur kalan bir kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Dumandan zehirlenen yaralı hastanede tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Salköprü Mahallesi Sanayi Caddesi üzerindeki bir apartmanın üçüncü katında henüz belirlenemeyen bir sebepler yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm evi sararken mahalle sakinleri durumu itfaiyeye bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler yangına müdahale etti. Merdivenle apartmandan içeri giren itfaiye ekipleri içeride dumandan zehirlenerek mahsur kalan 26 yaşındaki Tuba E.'yi kurtardı. İtfaiyenin merdiveni ile evden çıkartılan genç kadın olay yerindeki sağlık görevlileri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Yangında maddi hasar oluşurken polis yangının çıkış nedenini belirlemek için inceleme başlattı.

Malatya’da korkutan ev yangını

Malatya’da korkutan ev yangını

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber