Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yaşam 08 Nisan 2015 - 13:55 Yorum: 0

Malatya'da kuduz aşısı kampanyası

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Veteriner Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen kampanyadan faydalanmak isteyenler, evcil hayvanlarını Hayvan Kısırlaştırma Merkezi ve Geçici Bakım Evi’ne götürebilirler.

Malatya'da kuduz aşısı kampanyası

MALATYA - Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Veteriner Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen kampanyadan faydalanmak isteyenler, evcil hayvanlarını Hayvan Kısırlaştırma Merkezi ve Geçici Bakım Evi’ne götürebilirler.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Veteriner Şube Müdürlüğü tarafından evcil hayvanlar için ücretsiz kuduz aşısı kampanyası düzenleniyor. Düzenlenen kampanyaya katılmak isteyenler, Veteriner Şube Müdürlüğü Hayvan Kısırlaştırma Merkezi ve Geçici Bakım Evi’nde mesai günleri 10.00-15.00 saatleri arasında hayvanlarının aşılarını yaptırabilirler.

İmkânı olmayan vatandaşların hayvanları mahallelerinde aşılanıyor

Veteriner Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen kuduz aşısı kampanyası çerçevesinde, hayvanlarını Hayvan Kısırlaştırma Merkezi ve Geçici Bakım Evi’ne götüremeyenler için de önceden belirlenen mahallelerde Muhtar Evlerinin yanında veteriner hekimler tarafından kuduz aşısı yapılmakta.

Kampanya kapsamında ilk olarak Cumhuriyet, Gazi, Atatürk, Cevatpaşa ve Çilesiz Mahalle Muhtarlık Binalarının önünde hayvanlara aşı yapıldı.

Kampanya;  

9 Nisan Perşembe günü Turgut Özal,

10 Nisan Cuma günü Zaviye,

13 Nisan Pazartesi günü Paşaköşkü,

14 Nisan Salı günü Cevherizade,

15Nisan Çarşamba günü Nuriye,

16 Nisan Perşembe günü Fırat ve

17 Nisan Cuma günü Çavuşoğlu Mahalle Muhtarlıkları önünde devam edecek.

Hayvanlarını aşılatmaya getiren vatandaşlara, veteriner hekimler tarafından ayrıca hayvan bakımı hakkında da bilgiler veriliyor. Kampanya çerçevesinde aşılanan evcil hayvanların sağlık karneleri de düzenlenerek kayıt altına alınması sağlanıyor. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber