Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 21 Mart 2015 - 17:08 Yorum: 0

Malatya'da kültür sanat

MALATYA  (AA) - Malatya'da Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü yılı anısına "Muhterem Komutanım" adlı teatral sahnelendi.  Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı...

Malatya'da kültür sanat

MALATYA  (AA) - Malatya'da Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü yılı anısına "Muhterem Komutanım" adlı teatral sahnelendi. 

 Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından Malatya Kongre ve Kültür Merkezi'nde sahnelenen teatral tek perde olarak seyirciyle buluştu. 

 Senaryosu Malatya Belediyesi Şehir Tiyatrosu (MBŞT) tarafından yazılan  "Muhterem Komutanım" teatralini yine Malatya Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahneye taşındı. Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği ve Sanat Müziği Korosu da teatralde eserlerini seslendirdi.

Teatralin sonunda Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığının Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü yılı anısına düzenlediği Çanakkale konulu şiir yarışmasında ortaokul ve lise kategorisinde birinci olan öğrencilere bin, ikincilere 750 bin, üçüncülere ise 500 bin lira ödül verildi.

Teatreli, Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şefik Şengül, kamu kurum ve kuruluşların amirleri ve vatandaşlar izledi. 

ETİKETLER: Malatya , , teatral
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber