Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 04 Mart 2018 - 16:37 Yorum: 0

Malatya’da Mehmetçiğe destek yürüyüşü

MHP Malatya İl Başkanlığı ve Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından binlerce kişinin katılımı ile ‘Milli Birlik, Beraberlik ve Mehmetçiğe Destek’ yürüyüşü düzenlendi.

Malatya’da Mehmetçiğe destek yürüyüşü

MHP İl binası önünden başlayan “Milli Birlik, Beraberlik ve Mehmetçiğe Destek” yürüyüşüne katılan binlerce Malatyalı, teröre öfke, Mehmetçiğe destek sloganları attı. Yürüyüşe Battalgazi Kaymakamı Abdül Kadir Duran, Yeşilyurt Kaymakamı Al Sakar, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şefik Şengül, Büyükşehir Genel Sekreteri Ercan Turan, MHP Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şevket Keskin, MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı, Malatya Ülkü Ocakları Başkanı Emrah Yılan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Minibüsçüler ve Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce, MTSO Başkan adayı iş adamı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, STK temsilcileri, gaziler ve şehit aileleri katıldı. Kışla Caddesi’nden başlayan yürüyüş, Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi önüne kadar sürdü. Polisin de geniş güvenlik önlemleri aldığı yürüyüşte vatandaşlar, ellerinde Türk bayrakları ile ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’ sloganları attı.

 

Yürüyüş sonunda Malatya Park AVM önünde düzenlenen programda Kur’an-ı Kerim okunarak, şehitler için dua edildi. Burada bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, “Bugün burada milli birlik ve beraberliğimizin daha da kuvvetlendirilmesi, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin bölgesindeki teröristleri etkisiz hale getirmek için başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’na destek vermek amacıyla toplanmış bulunmaktayız” dedi.

 

Avşar, “Kıvançta ve tasada bir ve beraber olmalıyız. Çünkü başka Türkiye yok. Vatanı kaybettikten sonra neyin siyasetini yapacağız, millet bölündükten sonra iktidarın ne anlamı kalacaktır. Birlik ve beraberlik, şimdi değilse ne zaman olacaktır. Şimdi tek vatan, tek bayrak, tek millet, tek devlet diye haykırma zamanıdır. Birlik ve beraberlik zamanıdır. Afrin harekatına ve Mehmetçiğe destek çıkma zamanıdır. Türkiye üzerinde, içeride ve dışarıda alçakça hesaplar yapanlar can düşmanlarımızdır. ABD ve İsrail’in öncülük ettiği Batılı güçler, Afganistan, Irak ve Suriye’den başlayarak Ortadoğu ve bilhassa İslam coğrafyasının her yanını kan gölüne çevirdiler” ifadelerini kullandı.

 

Türkiye’nin hiç kimsenin toprağında gözünün olmadığını vurgulayan Avşar, “Ancak çevremizde yaşanan gelişmelere de duyarsız kalamayız. 15 Temmuz’da olduğu gibi Malatya yine birlik ve beraberlik içerisinde tek yürek olarak devletimizin bekası için mücadele eden güvenlik güçlerimizin her durumda yanlarındayız ve destekçisiyiz” şeklinde konuştu.

 

Avşar, siyasi görüş farklarını bir kenara koyarak Mehmetçiğe destek olan herkese teşekkür ederek, “Allah kahraman ordumuzu muhafaza etsin, yüceltsin ve muzaffer kılsın. Söz konusu milli beka oldu mu, Allah şahit olsun ki hiç kimseyi tanımayız, hiçbir güce eyvallah etmez, boyun eğmeyiz” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber