Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 13 Nisan 2015 - 15:23 Yorum: 0

Malatya'da metruk binalar Tinerci ve Balicilerin Meskeni Oldu

Malatya'da metruk binalar ve terk edilmiş tesisler tinerci ve balicilerin meskeni oldu.

Malatya'da metruk binalar  Tinerci ve Balicilerin Meskeni Oldu

MALATYA GÜNCEL - Malatya'da metruk binalar ve terk edilmiş tesisler tinerci ve balicilerin meskeni oldu.

Malatya’da terk edilmiş binalar uyuşturucu kullanıcılarının meskeni haline geldi. Ara sokaklar arkasında bulunan harabe metruk evler, kaderine terk edilmiş tesisler tinerci ve balicilerin mekanına dönüştü.

Şehir merkezinde kaderine terk edilmiş metruk dükkanların akşam karanlığın çökmesi ile birlikte madde bağımlıları ve sarhoşların üs bölgesi haline geldiğini ifade eden çevre esnafı, belediyenin biran önce bu harabe metruk dükkanları yıkmalarını istediler.

Çevredeki esnaflar, harabe metruk dükkanların tinerci ve balicilerin mekanı haline geldiğini, yıkılması için bugüne kadar birçok kez Belediye yetkililerine iletmelerine rağmen belediyenin sorunla ilgilenmediğini iddia ettiler.

Vatandaşlar, “Akşam karanlığın çökmesi ile birlikte burası adeta tinerci ve balicilerin üs bölgesi durumuna geliyor. Tiner ve bali çekeni, esrar içeni, alkol içeni hepsi burada. Ateş yakıp her türlü pis işi yapıyorlar. Buranın biran önce yıkılması gerekiyor. Bu harabe metruk dükkanların yıkılması için bugüne kadar birçok kez Belediye’ye bildirdik. Hep yıkacağız dediler ama yıkmadılar. Artık Belediye’nin bir an önce burayı yıkmasını istiyoruz” şeklinde konuştular.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber