Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 16 Nisan 2014 - 10:42 Yorum: 0

Malatya'da neler oldu?

Malatya Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgelerinde son 48 saatte meydana gelen asayiş olaylarIarı kısa kısa...

Malatya'da neler oldu?

ARANMASI OLAN ŞAHISLAR:

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde Basit Yaralama, Hırsızlık, Tehdit  ve değişik suçlardan yirmibeş (25) şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edilmiştir.

KASTEN YARALAMA:

Merkez mahallesinde, M.Ç. isimli erkek şahıs şüpheli İ.G. isimli erkek şahıs tarafından darp edilmiş  olup, adli işleme başlanılmıştır.

KASTEN YARALAMA:

K.Hüseyinbey mahallesinde , M.K. isimli erkek şahıs şüpheli S.G. isimli erkek şahıs tarafından darp edilmiş  olup, adli işleme başlanılmıştır.

KASTEN YARALAMA:

Darende ilçesinde , H.D. isimli erkek şahıs şüpheli M.B. isimli erkek şahıs tarafından darp edilmiş  olup, adli işleme başlanılmıştır.

İKAMETTEN HIRSIZLIK:

Fırat mahallesinde, müşteki Ş.İ. isimli erkek şahsın ikametinden 1.000 tl paranın çalınması ile ilgili olarak olayı gerçekleştiren şüpheli şahıs veya şahısları arama/yakalama çalışmalarına ve adli işleme başlanılmıştır.

İŞYERİNDEN HIRSIZLIK:

Hamidiye mahallesinde, müşteki Ş.İ. isimli erkek şahsın ikametinden 450 tl paranın çalınması ile ilgili olarak olayı gerçekleştiren şüpheli şahıs veya şahısları arama/yakalama çalışmalarına ve adli işleme başlanılmıştır.

KAYIP ŞAHIS:

Zaviye mahallesinde, ikametinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan A.Ü. isimli  bayan şahsın aranmasına ve adli işleme başlanılmıştır.

KASTEN YARALAMA:

Akpınar mahallesinde, A.K.-A.K.-Ş.A. ve H.K. isimli şahıslar karşılıklı olarak birbirlerini darp etmiş olup, adli işleme başlanılmıştır.

KASTEN YARALAMA:

Zaviye mahallesinde , A.Ç. isimli erkek şahıs şüpheli M.İ. isimli erkek şahıs tarafından darp edilmiş  olup, adli işleme başlanılmıştır.

KASTEN YARALAMA:

Battalgazi ilçesinde , H.D. isimli bayan şahıs şüpheli H.G. isimli erkek şahıs tarafından darp edilmiş  olup, adli işleme başlanılmıştır.

İKAMETTEN HIRSIZLIK:

Taştepe mahallesinde, müşteki İ.Ç. isimli erkek şahsın ikametinden bir adet cep telefonu ile 40 tl paranın çalınması ile ilgili olarak olayı gerçekleştiren şüpheli şahıs veya şahısları arama/yakalama çalışmalarına ve adli işleme başlanılmıştır.

İŞYERİNDEN HIRSIZLIK:

Çöşnük mahallesinde, müşteki M.N. isimli erkek şahsın ikametinden bir adet plazma televizyonun çalınması ile ilgili olarak olayı gerçekleştiren şüpheli şahıs veya şahısları arama/yakalama çalışmalarına ve adli işleme başlanılmıştır.

KAYIP ŞAHIS:

İstiklal mahallesinde, ikametinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan Y.A. isimli  erkek şahsın aranmasına ve adli işleme başlanılmıştır.

KAYIP ŞAHIS:

Çilesiz mahallesinde, ikametinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan K.Y. isimli  erkek şahsın aranmasına ve adli işleme başlanılmıştır.

KAYIP ŞAHIS:

Yeşilyurt ilçesinde, ikametinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan B.G. isimli  bayan şahsın aranmasına ve adli işleme başlanılmıştır.

KASTEN ÖLDÜRME:

Fırat  mahallesinde , maktül M.Ö. isimli erkek şahıs V.K.Ö. isimli erkek şahıs tarafından ateşli silahla vurularak eks olmuş olup, adli işleme başlanılmıştır.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber