Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 02 Ekim 2015 - 19:59 Yorum: 0

Malatya'da Polis Torbacılara aman vermiyor!

Malatya’da sokaklarda uyuşturucu satan zehir tacirlerine yönelik yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 6 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Malatya'da Polis Torbacılara aman vermiyor!

MALATYA GÜNCEL - Malatya’da sokaklarda uyuşturucu satan zehir tacirlerine yönelik yapılan operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerden 4'ü tutuklandı

Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Malatya genelinde sokak satıcılığı yöntemleri ile uyuşturucu madde ticareti yapan şüphelilere yönelik operasyonda 4şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerilerinde yapılan aramalarda 256 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Şehir merkezinde yapılan diğer bir operasyonda da;  bir ikamette ve araçta yapılan aramada Daralı 43 kg 468 gram esrar maddesi ele geçirilmiş, olayla ilgili olarak M.A. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

her iki operasyonda gözaltına alınan toplam 6 şahıs hakkında "TCK. 188 (Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak) suçundan 01/10/2015 günü adli makamlara sevk edilmiş olup; şahıslardan E.D. ve Ç.Ö. isimli şahıslar Adli Kontrol hükümleri uygulanmak üzere serbest bırakılırken, A.D., C.D., O.G. ve M.A. isimli şahıslar çıkarılmış oldukları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

 

 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber