Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 23 Mayıs 2015 - 22:18 Yorum: 0

Malatya'da Rüya Gibi Sünnet Düğünü

Malatya Güncel Genel Yayın Yönetmeni Murat Çelik'in, Atayurt Tv Genel Müdürü Funda Şahin ve Yusuf Şahin'in çocuklarına Kirve olduğu sünnet törenine iş ve siyaset dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Malatya'da Rüya Gibi Sünnet Düğünü

MALATYA GÜNCEL - Malatya Güncel Genel Yayın Yönetmeni Murat Çelik'in, Atayurt Tv Genel Müdürü Funda Şahin ve Yusuf Şahin'in çocuklarına  Kirve olduğu sünnet törenine iş ve siyaset dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Altın Yunusu Tesisleri VİP Salonunda gerçekleşen sünnet töreni misafirlerin kapıda tek tek karşılanması ile başladı. Murat Çelik ve Şahin ailesini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmak istemeyen yaklaşık 300’ün üzerinde davetli katıldı.

Altın Yunus Tesisleri tarafından oldukça özenle hazırlanan sünnet töreninde, davetlilerin yerini almasının ardından Mehter Takımı eşiliğinde 'tahtta' salona getirilen Funda ve Yusuf Şahin çiftinin çocukları Esat-Kerim ve Selim ilk olarak Mehteren Takımının Mehter Marşlarını söylemesi ile başladı.

dsc00740.jpg

Ardından Hafız Mehmet Çiloğlu tarafından okunan Mevlid-i Şerif ve dualar okundu. Okunan duaların ardından yapılan yemek servisi sonrası, sünnet törenin de çocuklarda unutulmadı. Esat-Kerim ve Selim  ve arkadaşları palyaço eşliğinde eğlenme imkanı buldular.

Altın Yunus Tesisleri Sanatçıları ve orkestrası tarafından seslendirilen birbirinden güzel parçalarla gönüllerince eğlenen davetliler gece boyunca sahneyi hiç boş bırakmadılar.

Evlatları Esat-Kerim ve Selim'in sünnet törenine katılan davetlilere teşekkür eden baba Yusuf Şahin ve eşi Funda Şahin'in mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Davetliler ile tek tek ilgilenen çift, sünnet törenin bitimine kadar misafirlerini yalnız bırakmadı. Esat-Kerim ve Selim'in bu mutlu ve özel gününde kendilerini yalnız bırakmayan bütün dostlarına teşekkür eden çift, Esat-Kerim ve Selim'in düğün törenin de buluşma temennisinde bulundu. Sünnet töreni çekilen hatıra fotoğraflarının ardından son buldu.

ETİKETLER: sünnet , düğün , malatya
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber