Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 08 Ekim 2016 - 14:33 Yorum: 0

Malatya’da Suriyelilerin bulunduğu eve kamyon girdi

Malatya'da freni patlayan hafriyat kamyonu Suriyeli bir ailenin yaşadığı bir eve girdi, 7 aylık hamile olduğu öğrenilen bir kadın can verirken, evde yaşayan...

Malatya’da Suriyelilerin bulunduğu eve kamyon girdi

Malatya'da freni patlayan hafriyat kamyonu Suriyeli bir ailenin yaşadığı bir eve girdi, 7 aylık hamile olduğu öğrenilen bir kadın can verirken, evde yaşayan 1'i çocuk 5 kişi ve kamyon sürücüsü yaralandı.

Olay, öğle saatlerinde Yeşilyurt'a bağlı Yavuz Selim Mahallesi, TOKİ yolu Mehmet Akif Ersoy İlkokulu önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 44 NK 290 plakalı Mustafa Cansız yönetimindeki kamyon yokuş aşağı inerken aniden freni patladı. Yaklaşık 1 kilometre freni patlak şekilde yokuş aşağı inen kamyon 2 katlı ve içinde Suriyelilerin yaşadığı bir eve çarparak durdu. Kamyonun çarptığı evde yaşayan ve isimleri henüz öğrenilemeyen Suriyeli aileden 1'i çocuk 5 kişi yaralanırken, 7 aylık hamile olduğu öğrenilen bir kadın da hayatını kaybetti. Olayda ağır yaralanan kamyon sürücüsü ve diğer yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Olay sonrası bölgeye AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edilirken, ekipler binada başka kişilerin de olabileceğini göz önünde bulundurarak binada çalışma yaptı.

Polis ekipleri de kolonları yıkılan binanın çökme ihtimaline karşılık çevrede yoğun güvenlik önemli aldı.

Olayla ilgili çalışmalar devam ederken, polis kipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber