Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mayıs 2016 - 16:13 Yorum: 0

Malatya’da ‘Tarihi Eserler Resim Sergisi’ Açıldı

Malatya'da, Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Malatya, Elazığ ve Tunceli illerinde bulunan tarihi eserlerin onarım öncesi ve onarım sonrası...

Malatya’da ‘Tarihi Eserler Resim Sergisi’ Açıldı

Malatya'da, Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Malatya, Elazığ ve Tunceli illerinde bulunan tarihi eserlerin onarım öncesi ve onarım sonrası çalışmaları ile ilgili resimlerin yer aldığı sergi açıldı.

Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğünün sorumluluk alanı içerisinde bulunan Malatya, Elazığ ve Tunceli illerindeki tarihi yapıların onarımdan önceki ve sonraki çalışmalarla ilgili resimlerin yer aldığı sergiye Malatya Park Alış Veriş ve Yaşam Merkezi ev sahipliği yaparken, sergi 2 gün boyunca vatandaşların ilgisine sunulacak. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği serginin açılışına Malatya Vali Yardımcısı Miktat Alan, Malatya Vakıflar Bölge Müdürü Halil Taşkesen, Bölge Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri ile Malatya Girişim Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Kavuk katıldı.

Açılıştan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Malatya Vakıflar Bölge Müdürü Halil Taşkesen, özellikle Battalgazi ve Arapgir ilçelerindeki tarihi eserlerin onarımı ile ilgili yoğun çalışmalar yaptıklarını ifade etti. Taşkesen, "Bu bölgelerdeki tarihi eserlerin yüzde 80'e yakınının onarımı bitti. Bu hizmetlerimiz bundan sonra da devam edecek. İnşallah önümüzdeki 5 yıl içerisinde Malatya'da bütün tarihi eserleri tamamlayacağız" diye konuştu.

Malatya Vakıflar Bölge Müdürü Halil Taşkesen daha sonra açılışa katılanlara sergiyi gezdirerek bilgiler verdi.

Malatya’da ‘Tarihi Eserler Resim Sergisi’ Açıldı

Malatya’da ‘Tarihi Eserler Resim Sergisi’ Açıldı

Malatya’da ‘Tarihi Eserler Resim Sergisi’ Açıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber