Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Eğitim 09 Mayıs 2015 - 12:05 Yorum: 0

Malatya'da Tek Akçadağ'da İlk

Akçadağ Şehit Alper Güde Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde yürütülmekte olan "Erasmus+Projesi Düşünüyorum O Halde Varım" Kapsamında öğretmenler İtalya'da düzenlenecek yaratıcı düşünmeyi geliştirici kursa katılmadan önce okulda çeşitli etkinlikler düzenledi

Malatya'da Tek Akçadağ'da İlk

Akçadağ Şehit Alper Güde Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde yürütülmekte olan "Erasmus+Projesi Düşünüyorum O Halde Varım" Kapsamında öğretmenler İtalya'da düzenlenecek yaratıcı düşünmeyi geliştirici kursa katılmadan önce okulda çeşitli etkinlikler düzenledi.

Proje kapsamında,öğrencilerin,eğitimcilerin ve ailelerin yenilikçi ve yaratıcı düşünme yeteneklerini geliştirme amaçlı,"Voleybol-Badminton-Basketbol-Satranç-Tangram" turnuvaları yapıldı.

Akçadağ Şehit Alper Güde Çok Programlı Anadolu Lisesi,Okul Müdür Başyardımcısı "Erasmus+Projesi" koordinatörü Kazım Deniz ile İngilizce öğretmeni Selenay Gürdemir,"Projenin 2014 proje döneminde Erasmus+ KA101 alanında Malatya'da tek  Akçadağ'da ise  ilk proje olduğunu belirtti. Öğrenci,veli ,öğretmen ve idarecilerin katıldığı etkinliklerle birliktelik paylaşım ve özellikle de fırsat eşitliği olgularına katkı sağladığını ve proje bitimine kadar  etkinliklerin devam edeceğini ifade ettiler.

Düzenlenen turnuvalara öğrenciler,veliler,öğretmenler yoğun ilgi gösterdiler.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber