Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 31 Ekim 2014 - 12:01 Yorum: 0

Malatya'da torbacılara darbe

Malatya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü uyuşturucu torbacılarına göz açtırmıyor.

Malatya'da torbacılara darbe

MALATYA - Malatya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü uyuşturucu torbacılarına göz açtırmıyor.

Yapılan operasyonlarla ilgili yapılan açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince Uyuşturucu Esrar Maddesi Bulundurmak ve Kullanmak ile Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti Yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar neticesinde;

Olay-1

28.10.2014 tarihinde şüpheli S.T. isimli şahsın ikametinde Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı’nca alınan arama kararına istinaden yapılan arama neticesinde şahsın ikametinde 1 Kilogram 928 gram esrar maddesi ele geçirilmiştir.

Şüpheli hakkında TCK. 191 (Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak) suçundan işlem yapıldıktan sonra şahıs salıverilmiştir.

Olay-2

28.10.2014 tarihinde İ.U. isimli şahsın ikametinde uyuşturucu madde satışı yaptığı yönünde bilgi elde edilmesi üzerine yapılan çalışmalarda Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı’nca alınan arama kararına istinaden yapılan arama neticesinde şahsın ikametinde satışa hazır vaziyette 47 paket olmak üzere toplam 490 gram esrar maddesi ele geçirilmiş, şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır. Ayrıca konu ile alakalı olduğu değerlendirilen B.K. isimli şahıstan 2 gram esrar maddesi ele geçirilmiş olup;

B.K. isimli şahıs hakkında TCK. 191 (Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak) suçundan işlem yapıldıktan sonra şahıs salıverilmiştir. İ.U. isimli şahıs hakkında ise TCK. 188 (Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti Yapmak) suçundan işlem yapılarak çıkarılmış olduğu mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

Olay-3

28.10.2014 tarihinde şüpheli B.P. isimli şahıstan 8 gram gelen esrar maddesi ele geçirilmiş, şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Şüpheli hakkında TCK. 191 (Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak) suçundan işlem yapıldıktan sonra şahıs salıverilmiştir, denildi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber