Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 04 Mayıs 2016 - 17:48 Yorum: 0

Malatya’da Uluslararası Tenis Turnuvası Düzenlenecek

Malatya’da Mayıs ve Ağustos ayında uluslararası tenis turnuvası düzenlenecek.
Malatya İntercourt..

Malatya’da Uluslararası Tenis Turnuvası Düzenlenecek

MALATYA (İHA) Malatya’da Mayıs ve Ağustos ayında uluslararası tenis turnuvası düzenlenecek.
Malatya İntercourt Tenis Kulübü Başkanı Dr. Ali Acar, düzenlediği basın toplantısı ile Malatya’da ilk kez bir uluslararası tenis turnuvasının düzenleneceğini belirtti. Bir avuç gönüllü tenis sever hekim tarafından kurulan tenis kulübü tarafından Hava Lojmanı Kavşağı’ndaki Yaşam ve Spor Merkezi yanında tesis açtıklarını belirten Acar, bu süreçte kendilerine desteklerini esirgemeyen Vali Süleyman Kamçı ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkürlerini iletti. Tesislerinde 2 adet kapalı, 4 adet ise açık olmak üzere toplam 6 tenis kortunun bulunduğunu ifade eden Acar, basketbol, voleybol sahası ve fitness merkezi ile sporseverlerin hizmetinde olduklarını söyledi. Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş’un da tesislerini ziyaret ettiklerini belirten Acar, kortların uluslararası standartlara olduğunun tescillendiğini kaydetti.
Malatya’da iki önemli tenis turnuvasının düzenleneceğini belirten Kulüp Başkanı Acar, 28 Mayıs’ta Ulusal Haftasonu Yaş turnuvası ve 28 Temmuz’da ise 10 bin dolar ödüllü Uluslararası Altın Kayısı Kadınlar Tenis Turnuvası’nın düzenleneceğini açıkladı. Malatya’da ilk defa bir uluslararası tenis turnuvasının yapılacağını belirten Acar, “Bu anlamda öncelikle TTF Başkanı Cengiz Durmuş’a ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı’ya teşekkürlerimi borç bilirim” diye konuştu.
Temmuz ayında yapılacak olan turnuvanın Malatya’ya mal olan bir turnuva niteliğinde olacağını kaydeden Acar, bu nedenle tüm Malatyalılar ve sporseverlerin bu projeye destek vermesi gerektiğini söyledi. Acar, kazanılan başarının Malatya’nın başarısı olacağını belirterek, "Amacımız, güzel Malatya’nın adını her alanda duyurmaktır” şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber