Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ramazan 2015 25 Temmuz 2014 - 15:06 Yorum: 0

Malatya'da Valilik Bayramlaşma Töreni TCDDY Tesislerinde

Malatya Valisi Vasip Şahin, Ramazan Bayramı vesilesiyle tüm mesai arkadaşlarımın ve vatandaşlarımızın bayramını kutlar, aziz halkımıza sağlık, mutluluk, huzur dolu nice bayramlar dilerim.

Malatya'da Valilik Bayramlaşma Töreni TCDDY Tesislerinde

MALATYA - Malatya Valisi Vasip Şahin, Ramazan Bayramı vesilesiyle tüm mesai arkadaşlarımın ve vatandaşlarımızın bayramını kutlar, aziz halkımıza sağlık, mutluluk, huzur dolu nice bayramlar dilerim.

Vali Şahin, Ramazan Bayramı nedeni ile yayınladığı mesajında, "Bayramlarımız, kültür ve inanç dünyamızın çok önemli öğelerinden olup millet olarak birlik, beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma gibi hasletlerimizin tazelendiği ve pekiştirildiği günlerdir. Bu önemli günlerimizden birisi olan Ramazan Bayramı vesilesiyle tüm mesai arkadaşlarımın ve vatandaşlarımızın bayramını kutlar, aziz halkımıza sağlık, mutluluk, huzur dolu nice bayramlar dilerim.

Bu yıl ki bayramlaşma programımız geçen yıl olduğu gibi kamu kurum ve kuruluşlarımız, STK temsilcileri ve vatandaşlarımızın katılımıyla il kutlaması olarak, 28 Temmuz 2014 Pazartesi günü saat 10.00’da Devlet Demiryolları Sosyal Tesislerinde kutlanacaktır." dedi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber