Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 25 Eylül 2017 - 10:28 Yorum: 0

Malatya’da zehir tacirlerine şafak baskını

Malatya'da polis ekipleri şafak vakti birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Malatya’da zehir tacirlerine şafak baskını

Malatya'da polis ekipleri şafak vakti birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Drone de kullanılan operasyonlarda 21 kişi gözaltına alındı.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde Malatya merkezli iki ilde zehir tacirlerine eş zamanlı operasyon düzenlendi. Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerinin de katıldığı operasyonlara çok sayıda polis katıldı.

Sabah saat 06.00 sıralarında operasyon başlarken ekipler konvoylar halinde operasyon yapılacak adreslere doğru yola çıktı. Düzenlenen operasyon kapsamında daha önceden belirlenen evlere operasyon yapıldı. Drone ile havadan da görüntülenen operasyon sırasında çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı.

Eş zamanlı olarak 26 adrese yapılan baskında 4'ü İstanbul'da olmak üzere toplam 19 kişi gözaltına alındı.

Yapılan aramalarda yaklaşık yarım kilo esrar maddesi, 2 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kurusıkıdan çevirme tabanca, 2 adet kurusıkı tabanca ve 1 adet av tüfeği ele geçirildi.

Malatya’da zehir tacirlerine şafak baskını

Malatya’da zehir tacirlerine şafak baskını

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber