Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 09 Eylül 2016 - 17:43 Yorum: 0

Malatya’daki FETÖ davasında 1 tahliye

Malatya'da FETÖ soruşturması kapsamında 20 gün önce tutuklanan Orman ve Su İşleri Bakanlığı 15. Bölge Müdürü Ayhan Deligöz yapılan itiraz üzerine...

Malatya’daki FETÖ davasında 1 tahliye

Malatya'da FETÖ soruşturması kapsamında 20 gün önce tutuklanan Orman ve Su İşleri Bakanlığı 15. Bölge Müdürü Ayhan Deligöz yapılan itiraz üzerine tahliye edildi.

Edinilen bilgiye göre Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Orman ve Su İşleri Bakanlığı 15. Bölge Müdürü Ayhan Deligöz'ün avukatı tarafından yapılan itirazı değerlendiren mahkeme tahliye kararı verdi. Deligöz'ün davada tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.

20 Ağustos'ta aralarında Kütahya Vali Yardımcısı Şükrü Özcan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Malatya Bölge Müdürü Hüseyin Avni Dizman, Orman ve Su İşleri Bakanlığı 15. Bölge Müdürü Ayhan Deligöz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Cevdet Tatar ve Malatya PTT Başmüdürü Fahri Ocak'ın da bulunduğu 25 kişi mahkemece tutuklanmıştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber