Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 25 Nisan 2017 - 17:48 Yorum: 0

Malatya’daki FETÖ/PDY operasyonunda 6 tutuklama

Malatya'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında aralarında örgütün adliye...

Malatya’daki FETÖ/PDY operasyonunda 6 tutuklama

Malatya'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında aralarında örgütün adliye ve sohbet imamlarının da bulunduğu 6 kişi tutuklandı.

Malatya Valiliğinden yapılan açıklamada, "Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince daha önce gözaltına alınan, aralarında terör örgütünün sözde adliye ve sohbet imamlarının da bulunduğu 6 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştır" ifadelerine yer verildi.

Açıklamada ayrıca, örgütün şifreli haberleşme sistemi Bylock'u kullanan eski bir Komiserin de yakalanarak gözaltına alındığı kaydedildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber