Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 22 Ekim 2017 - 14:28 Yorum: 0

Malatya’daki Yöresel Ürünler Fuarına yoğun ilgi

Malatya'da bu yıl 3.'sü düzenlenen İl İl Yöresel Ürünler Fuarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken fuara katılan firmaların yetkilileri de katılımdan...

Malatya’daki Yöresel Ürünler Fuarına yoğun ilgi

Malatya'da bu yıl 3.'sü düzenlenen İl İl Yöresel Ürünler Fuarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken fuara katılan firmaların yetkilileri de katılımdan dolayı çok memnun olduklarını ve fuarın güzel geçtiğini söylediler.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş tarafında gerçekleştirilen "İl İl Yöresel Ürünler Fuarı" devam ediyor. Bu yıl 3. kez düzenlenen fuarda birbirinden özel lezzetler ve yöresel ürünler ziyaretçilerin ilgisine sunulurken bu eşsiz lezzetlerden faydalanmak isteyen vatandaşlar ise fuara akın ediyor. 20-29 Ekim tarihlerinde açık olan fuarı degerlendiren vatandaşlar, Türkiye'nin bütün lezzetlerini ve ürünlerini fuarda görme ve tatma fırsatı yakaladıklarını söyleyerek, fuarın düzenlenmesinde emeği geçen Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş'ye teşekkür ettiler.

Fuarın çok güzel geçtiğini aktaran vatandaşlar, fuarın her sene düzenlenmesi gerektiğini söylediler.

Fuara yoğun bir katılım olduğunu ve bundan dolayı çok memnun olduklarını ifade eden firma yetkilileri ise, fuarın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiler.

İl İl Yöresel Ürünler Fuarına her yıl katılmaya çalıştıklarını dile getiren firma yetkilileri, fuarın Malatya'ya çok büyük katkı sağaldığını belirttiler.

Türkiye'nin 81 iline ait lezzetlerin ve ürünlerin fuarda sergilendiğini söyleyen yetkililer, bütün vatandaşları da fuara davet ettiler.

Malatya’daki Yöresel Ürünler Fuarına yoğun ilgi

Malatya’daki Yöresel Ürünler Fuarına yoğun ilgi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber