Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Kasım 2014 - 14:13 Yorum: 0

Malatya'dan kısa kısa

Yeşilyurt Belediye Başkanı Polat, 5. Malatya Film Festival kapsamında Malatya'da bulunan gazetecilerle bir araya geldi

Malatya'dan kısa kısa

MALATYA (AA) - Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 5. Malatya Film Festival kapsamında Malatya'da bulunan gazetecilerle bir araya geldi.

Yeşilyurt Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, İlçe Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ın ev sahipliğinde Malatya Valisi Süleyman Kamçı'nın katılımıyla, festival kapsamında kentte bulunan basın mensuplarıyla bir araya gelindi.

Programda konuşan Polat, film festivalini çok önemsediğini ve daha da geliştirilerek büyümesinden yana olduğunu ifade etti. 

Polat, "Çünkü siz fiziki olarak büyürken eğer sanatsal alanda aynı büyümeyi gerçekleştiremezseniz, erdemli şehirlere ulaşma şansınız olmaz. Bizim önümüze erdemli şehirleri hedef olarak koymamız gerekiyor" açıklamasında bulundu. 

Öte yandan Polat, Yeşilyurt Emniyet Müdürlüğüne atanan Müslüm Kahraman ve Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Cemal Kalay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Polat ziyaretlerde yaptığı konuşmada, emniyet ve  Milli Eğitim Müdürlüğü ile istişare halinde çalışarak, çok güzel çalışmalar ortaya koyacaklarını belirtti. 

Kahraman ise Malatya halkına hizmet etmenin bir onur ve gurur olduğunu ifade etti.

Kalay da ziyaretten dolayı teşekkür ederek, "Belediyemizle güzel çalışmalara imza atacağız" ifadesini kullandı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber