Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Ekim 2016 - 14:03 Yorum: 0

Malatyalı gazeteciler Fethiye’yi ziyaret etti

Ege Bölgesi Malatyalılar Derneği'nin organizesi ile Muğla'nın Fethiye İlçesi'ni ziyaret eden basın mensupları, ilçenin Ölü Deniz, Gemiler Adası ve Kayaköy...

Malatyalı gazeteciler Fethiye’yi ziyaret etti

Ege Bölgesi Malatyalılar Derneği'nin organizesi ile Muğla'nın Fethiye İlçesi'ni ziyaret eden basın mensupları, ilçenin Ölü Deniz, Gemiler Adası ve Kayaköy yıkılmış harabe evlerini gezdi.

İlçe gezisi kapsamında Fethiye Belediye Başkan Behçet Saatçı'yı da ziyaret eden Malatyalı Gazeteciler, ilçe hakkında bilgiler aldı. Ziyarette konuşan Fethiye Belediye Başkanı Saatçı, "Malatya'yı iyi biliyoruz. Siyasi yönden iki Cumhurbaşkanı çıkarmış, Hamit Fendoğlu gibi insanları yetiştirmiş bir il. Türkiye'nin marka değeri olan kayısıyı yemeyi de ihmal etmiyoruz. Sağ olsun Nüvit başkanımız da zaman zaman kayısı gönderiyor bizlere" diyerek, Fethiye'nin tarihi hakkında bilgi aktırdı.

Başkan Saatçı, büyükşehir statüsü ile birlikte ilçe belediye başkanlarının birçok yetkililerinin ellerinden alındığını belirterek, "İlçede şube müdürü olarak görev yapıyoruz" diyerek espri yaptı.

Ege Bölgesi Malatyalılar Derneği Başkanı Nüvit Ateş ise, "Büyük şehir olunması ile birlikte ilçelerden alınan yetkiler tekrar verilmeli. Buralar turizm bölgesidir. Turizmin göz bebeği olan ilçelerden alınan yetkiler tekrar verilmelidir" şeklinde konuştu.

Malatya'da uzun yıllar görev yaptıktan sonra Fethiye belediye başkan yardımcılığı görevine getirilen Mehmet Yılmaz Cesur da, uzun yıllar sonra Malatya'yı tekrar ziyaret ettiğinde yeşilliğin eskisi kadar olmadığını gördüğünü ve üzüldüğünü dile getirdi.

Konuşmalardan sonra Saatçı'ya plaket ve kuru kayısı ile Televizyon ve Gazeteciler Cemiyeti'nin plaketi sunuldu.

Malatyalı gazeteciler Fethiye’yi ziyaret etti

Malatyalı gazeteciler Fethiye’yi ziyaret etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber