Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 15 Temmuz 2015 - 15:34 Yorum: 0

Malatyalı iki genç Azra bebek için kampanya başlattı

Malatyalı iki genç tüm Malatya’lıları Azra Bebek’e ve diğer HLH hastalarına yardım edebilmek için Emekliler Parkı’nda kan vermeye çağırdı.

Malatyalı iki genç Azra bebek için kampanya başlattı

MALATYA - Malatyalı iki genç tüm Malatyalıları Azra Bebek’e ve diğer HLH hastalarına yardım edebilmek için Emekliler Parkı’nda kan vermeye çağırdı.

Malatya kamuoyunun yakından takip ettiği Azra Bebek’e gereken kök hücrenin bulunabilmesi Malatya’lı iki genç tüm Malatya’lıları Azra Bebek’e ve diğer HLH hastalarına yardım edebilmek için Emekliler Parkı’nda kan vermeye çağırdı.

Ozan Kaygusuz ve Rutkay Demir isimli iki Malatyalı gencin sosyal medyadan örgütledikleri kampanya ile tüm Malatyalı yardımseverleri bugün 21:00’da Emekliler Parkı’nda Azra Bebek ve diğer HLH hastaları için kan vermeye çağırdılar.

Ozan Kaygusuz, hayata geçirdikleri bu kampanyanın insanlık görevleri olduğunu ve Azra Bebek gibi nice hastanın hayatlarının kurtarılabilmesiçin çok küçük bir adım atılması gerektini belirtti. Ozan Kaygusuz umut bekleyen insanlara destek olabilmek için başlattıkları bu kampanyada “insanlık için zorda kalan birilerine destek olarak bir nebze de olsa katkıda bulunmak” istediklerini sözlerine ekledi.

Azra Bebek için aranan kök hücre için verilen kanlar sayesinde 4 HLH hastasının hayatının kurtulduğunu Azra Bebek’in babası Hakan Şanlı’dan öğrendiklerini belirten Ozan Kaygusuz, tüm duyarlı Malatya’lıları bir tüp kan vererek bir hayat kurtarmak için saat 21:00’da Emekliler Parkı‘nda kan vermeye davet etti.

Ozan Kaygusuz ayrıca kampanyalarına verdiğikleri desteklerden dolayı aşağıda ki kurumlara da teşekkür etti.

ETİKETLER: malatya , azra , bebek , kök hücre
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber