Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 19 Nisan 2015 - 13:32 Yorum: 0

Malatyalı işadamı Tuğrul Karaaslan'ın Fabrika Fantazisi

Malatyalı iş adamı Doktor Tuğrul Karaaslan'ın 2009 yılında başladığı teknolojik tıbbı medikal fabrikası fantaziden öte gitmedi.

Malatyalı işadamı Tuğrul Karaaslan'ın Fabrika Fantazisi

MALATYA GÜNCEL/Murat Çelik - Malatyalı iş adamı Doktor Tuğrul Karaaslan'ın 2009 yılında başladığı teknolojik tıbbı medikal fabrikası fantaziden öte gitmedi.

2009 yılında Devletin vermiş olduğu KOSGEB kredileri kullanarak Malatya  2. Organize Sanayi Bölgesi'nde yapmak istediği teknolojik tıbbı medikal fabrikası 4 duvardan öte gitmedi. 

MALATYALI İŞADAMLARINA ÇAĞRI YAPMAYI İHMAL ETMEMİŞTİ

Karaaslan "Bende işadamlarına buradan sesleniyorum gelsinler yatırımlarını bu bölgelere yapsınlar. " demiş ve sözlerini şöyle sürdürmüştü; "Burada üretilen mallar ağrılıklı olarak Amerika Birleşik Devletine ve Avrupa ülkelerine ihraç edilecek. Türkiye'de bir entegre tıp sanayisi kurmayı planlıyoruz. Bu işin gerek alt yapısını gerekse teknoloji karaştırmaları yapması için bir vakıf kurdum.u vakfın yapacağı araştırmalar bizden sonra bu işi yapacak işadamalrına ışık olacak" demişti.

malatya-034.jpg

SÖZLEŞMESİ FESH EDİLMESİ İLE TEHLİKESİYLE KARŞI KARŞIYA

2009 yılında temeli atılan ve sadece 4 duvarı kapalı olan sözde  tıbbı medikal fabrikasının OSB yasalarına göre iptal edilmesi gündeme gelirken daha önce 23 girişimcinin sözleşmesi iptal edilmişti.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber