Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 23 Ekim 2016 - 14:53 Yorum: 0

Malatyalı Ömer Konakçı yeni bir sinema filminde daha yer alacak

Malatya'da tiyatroda birçok sanatsal çalışmaya imza atan Yeşilyurt Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Ömer Konakçı, yeni bir sinema filminde daha...

Malatyalı Ömer Konakçı yeni bir sinema filminde daha yer alacak

Malatya'da tiyatroda birçok sanatsal çalışmaya imza atan Yeşilyurt Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Ömer Konakçı, yeni bir sinema filminde daha rol alacak.

İkinci sinema film tecrübesini yaşayan Ömer Konakçı, çekimleri Eskişehir'de devam eden ve yapımcılığını İsmail Çağlar'ın, yönetmenliğini Malatyalı Haydar Işık'ın yaptığı "Umudun Kıyısında" adlı sinema filminde Burçin Abdullah, Levent Sülün, Ümit Acar, Gülşah Çomoğlu gibi ünlü oyuncular ile birlikte rol alacak. Konakçı, çekimleri devam eden ve Mart ayında sinemalarda yayınlanacak olan filmin aynı zamanda sanat yönetmenliğini de yapıyor.

Zeynep Yılmaz'ın kaleme aldığı "Umudun Kıyısında" adlı film, iki kanser hastası gencin yaşadıkları, hayalleri ve geçmişlerini konu alıyor. Filmde başrol oyuncusu Levent Sülün'ün çocukluk arkadaşı kaporta ustasını canlandıran Ömer Konakçı, bazı sahnelerde izleyicileri güldürecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber