Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 26 Mayıs 2016 - 15:24 Yorum: 0

Malatyalı ‘Ozan’ Türkiye Birincisi Oldu

15-16 Mayıs tarihleri arasında Ankara'da düzenlenen "Gençlik Merkezleri Arası Türk Müziği Türkiye Finali'nde Malatya'yı temsil eden Ozan Ünal 22-29 yaş...

Malatyalı ‘Ozan’ Türkiye Birincisi Oldu

15-16 Mayıs tarihleri arasında Ankara'da düzenlenen "Gençlik Merkezleri Arası Türk Müziği Türkiye Finali'nde Malatya'yı temsil eden Ozan Ünal 22-29 yaş kategorisinde Solo Çalgı dalında Türkiye birincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.

Türk milli kültüründe önemli bir yeri olan Türk Müziği'nin yaşatılmasını sağlamak üzere 15-16 Mayıs tarihleri arasında Ankara'da düzenlenen "Gençlik Merkezleri Arası Türk Müziği Türkiye Finali'ne katılan Malatyalı Ozan Ünal, yarışmada gösterdiği üstün performansla rakiplerini geride bırakarak, Solo Çalgı dalında Türkiye birincisi oldu.

Elde ettiği birincilikle Malatya'ya büyük bir gurur yaşatan Ozan Ünal'ı tebrik eden Gençlik Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, Ünal'ın başarısının kendilerini memnun ettiğini belirtti. Fındıklı, "Sadece sporda değil aynı zamanda gençlik alanlarında yapılan etkinliklerde de böyle bir derece almak oldukça gurur verici" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber