Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 30 Ekim 2014 - 17:09 Yorum: 0

Malatyalı sporcular Türkiye’yi başarıyla temsil ediyor

Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Asbaşkanları Hüsniye Erdoğan Çoban, Ensar Kurt, Efkan Korkmaz ile Genel Sekreter İsmail Şimşek ve Malatya İl Temsilcisi Ali Karaca, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret ettiler.

Malatyalı sporcular Türkiye’yi başarıyla temsil ediyor

MALATYA - 31 Ekim Cuma günü Malatya’da başlayacak Özel Sporcular Türkiye Basketbol Şampiyonası için kentimize gelen Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Asbaşkanları Hüsniye Erdoğan Çoban, Ensar Kurt, Efkan Korkmaz ile Genel Sekreter İsmail Şimşek ve Malatya İl Temsilcisi Ali Karaca, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret ettiler.

Büyükşehir Belediyesi’nin önemli katkıları var

Ziyarette konuşan Federasyon Asbaşkanlarından Efkan Korkmaz, Malatya’da bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Engelli çocuklarımız bizim bir parçamız. Büyükşehir Belediyemizin de şampiyonaya çok önemli katkıları var. Şahsınız başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

14 branşta, 7 milyon engelli spor yapıyor

14 branşta 7 milyon engelliye spor yaptırdıklarını belirten Asbaşkan Ensar Kurt ise şampiyonanın Malatya’da ilk defa düzenlendiğini ifade ederek, “Battalgazi diyarı Malatya’da olmaktan mutluyuz. Ülkemize önemli şahsiyetler yetiştirmiş Malatya, engelli sporcuların da yoğun olduğu bir kentimiz. Şampiyonayı düzenlememizde Büyükşehir Belediyemizin de önemli katkıları var. Desteklerinizden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Malatyalı sporcular Türkiye’yi başarıyla temsil ediyor

Asbaşkan Hüsniye Erdoğan da Malatyalı engelli sporcuların Türkiye’yi Avrupa ve dünyada başarılı bir şekilde temsil ettiğini hatırlatarak, desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür etti.

Çakır: Spor, engellilerin hayatında önemli bir yere sahip

Engelli Sporcular Basketbol Şampiyonası’nın Malatya’da yapılmasının farklı anlamlar taşıdığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, engelli vatandaşların sosyal hayatta daha çok yer alması için ciddi mesafeler alındığını söyledi.

Sporun engellilerin hayatında önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Başkan Çakır, “Malatya’da güzel bir organizasyon düzenleniyor. Bizler de engelli kardeşlerimizin bir araya gelmesine vesile olduk. Başarılı bir şampiyona olacağından eminim” dedi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber