Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 30 Nisan 2016 - 16:33 Yorum: 0

Malatyalılar Derneği Ege Bölgesi Başkanı Nüvit Ateş:

Malatyalılar Derneği Ege Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nüvit Ateş, Fethiye Belediye Başkanı Behçet ..

Malatyalılar Derneği Ege Bölgesi Başkanı Nüvit Ateş:

MALATYA (İHA) Malatyalılar Derneği Ege Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nüvit Ateş, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret etti. Ege bölgesinde sürekli il il, ilçe ilçe gezdiklerini ifade eden Ateş, “Gittiğimiz her yerde büyükşehir yasasından insanlar rahatsız. Bir an önce bu yasa değişmesi gerekiyor” diye konuştu.
Samimi ortamda geçen ziyarette Büyükşehir yasası sonrası birçok il ve ilçedeki gözlemlediği durumu gazetecilerle paylaşan Malatyalılar Derneği Ege Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nüvit Ateş, “Belediye Başkanımız Behçet Saatcı’nın Fethiye’de büyük çalışmalar yaptığını bizler biliyoruz. Fethiye’yi nereden nereye getirdiğini zaten hep beraber görüyoruz. Ama bu bölgede şunu belirtmeliyim ki bir sıkıntı var. Turizm bölgelerinde büyükşehir yasasıyla ilçe belediyelerinden alınan yetkilerin tekrar geriye verilmesi gerekiyor. Gittiğimiz her yerde büyükşehir yasasından insanlar rahatsız. Bir an önce bu yasa değişmesi gerekiyor. İlçe belediyelerine eski yetkileri verilmesi şart. Ben Başkanımı her şeye rağmen yaptığı hizmetlerden dolayı kutluyorum. Ömrü yettiğince Fethiyelilerin ona sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.
Büyükşehir yasasının değişmesi taleplerinin sadece halka daha iyi hizmet verilmesi için olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Behçet Saatcı ise, “Yoksa bizim şahsi bir beklentimiz yok. Tek isteğimiz muhatap olduğumuz kesimin önüne yasa konmadan tüm sorunların ve taleplerin çözülmesidir. Ben başkanımın nezaket ziyaretine teşekkür ediyorum” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber