Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Ekonomi 21 Nisan 2014 - 11:15 Yorum: 0

Malatya'nın Prestij Binası

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yeni hizmet binası "Malatya'nın Prestij Binası" oldu.

Malatya'nın Prestij Binası

MALATYA GÜNCEL - Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yeni hizmet binası "Malatya'nın Prestij Binası" oldu.

2014’de gerçekleşen yerel seçimleriyle birlikte Malatya’nın büyükşehir statüsüne kavuştuğunu belirten TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, bu çerçevede değişmelerin ve gelişmelerin peş peşe yaşanacağını kaydetti. Gelişen Malatya’ya MTSO olarak katkıda bulunmak istediklerini ifade eden Erkoç, büyükşehre yakışır yeni hizmet binası yaptıklarını söyledi. Yeni binanın Malatya’ya prestij kazandıracağını vurgulayan Erkoç, “Yeni binamız gerek statik, gerek estetik yapısıyla Malatya’mıza yakışan bir prestij binası olarak hizmet verecek. Malatyalılara ve üyelerimize gönül rahatlığıyla hizmetlerimizi sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Malatya adına modern, kaliteli, yakışır, elit ve farklı bir hizmet binası olduğunu vurgulayan TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, "Malatya'ya, Günümüz itibariyle 30 - 40 yıl sonra bile oldukça kapsamlı hizmet verebilecek bir binayı kazandırdık. "Malatya Ticaret ve Sanayi Odası olarak hedefimiz 3 yıl veya 5 yıl sonrası değil 15 yıl ve 30 yıl sonrası olduğu için, gelecekti şartlara göre uygun ve büyük bir bina niteliğine sahip. Malatya'ya ve Ticaret ve Sanayi Odasına hizmet edebilecek kapasitede olduğunu düşünüyoruz. Sonuç itibariyle bir yapı olduğu için yakıp yıkmak yerine, bir defa yapılıp, düzgün ve doğru olması gibi ileri dönük olarak hizmet edebilecek özelliklere sahip olsun istedik. İnşallah üyelerimize olduğu kadar halkımıza daha kaliteli hizmetler veririz" diye konuştu.

17 bin Metrekare alanı bulunan yeni hizmet binasının hizmet alanı ise 13 bin metrekare. Son teknolojik donanımlarla kuşatılan binada ısı teknolojisi uygulaması yapılıyor. Yaklaşık 10 milyon TL’ye mal olan yeni hizmet binası 6 kattan oluşuyor. Alt katları bankalara kiraya verilen binada bir de tam donanımlı 500 kişilik bir konferans salonu bulunuyor. Sergi Salonundan, Konferans salonlarına, küçük toplantı odalarından hizmet birimlerine birçok alanda bölgesinde ilkleri bünyesinde barındıran Malatya Ticaret ve Sanayi Odası hizmet vermeye başladı.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber