Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 24 Mayıs 2015 - 15:31 Yorum: 0

Malatya'nın sağlıktaki geleceği parlak

Malatya Özel Gözde Akademi Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Mustafa Gürelik, Malatya'nın sağlıktaki geleceğinin parlak olduğunu söyledi.

Malatya'nın sağlıktaki geleceği parlak

MALATYA - Malatya Özel Gözde Akademi Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Mustafa Gürelik, Malatya'nın sağlıktaki geleceğinin parlak olduğunu söyledi.

Beyin ve Sinir Cerrahisi'nin yaptığı ameliyatların büyük bir kısmını omurga ameliyatlarının ilgilendirdiğini kaydeden Gürelik, "Bel ve boyun fıtığı, omurganın yaşlanmasına bağlı gibi sorunlara yönelik ameliyatlar yapıyoruz. Beyin ile ilgili hastalıklarda Beyin ve Sinir Cerrahisi'nin alanına giriyor. Beyin tümörleri, kanamaları, bebeklerde bazı doğumsal hastalıklar gibi hastalıklarda ilgi alanımızın içerisinde yer alıyor. Gözde Akademi Hastanesi'nde bu hastalıkları tedavi ediyoruz" dedi.

  Gürelik, Malatya'nın sağlıkta iyi bir noktada olduğunu ifade ederek, "Malatya, bölgeye sağlık hizmeti sunuyor. Bu anlamda geleceğini parlak görüyorum. Gözde Akademi Hastanesi de bu yönde yatırımlar yapıyor. Bizlerde bunun için gayret gösteriyoruz" diye konuştu. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber