Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 22 Nisan 2015 - 14:45 Yorum: 0

Malatya'nın tanıtımlarında eksikliklerimiz mevcut

Malatya Tanıtım Platformu kurucuları ve yöneticileri, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret etti

Malatya'nın tanıtımlarında eksikliklerimiz mevcut

Malatya Tanıtım Platformu kurucuları ve yöneticileri, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Malatya Tanıtım Platformu'nun hakkında bilgiler verdi.

Malatya Tanıtım Platformu üyelerinin de yer aldığı ziyarette konuşan Malatya Tanıtım Platformu Üyesi Mehmet Fendoğlu, Malatya Tanıtım Platformu'nun kuruluş amacı hakkında bilgiler vererek, "Malatya'da sivil toplumun kurumsallaşması adına, Malatya'yı tanıtma adına,  Fırat Kalkınma Ajansı'ndan Murat Karaca beyin önderliğinde bir oluşum oluşturduk. Ve adını Malatya'yı Tanıtma Platformu koyduk. Şu anda platform, ileride dernek olma yolunda bir süreçteyiz. Görüştüğümüz tüm kesimlerden gerek tivil toplum ve gerekse  kamu kuruluşlarından birer temsilci alarak bu olguyu büyüterek, Malatya'nın ilerde söz sahibi olacağı, yatırımlar ve turizm açısından  katkıda bulunacağımızı düşündüğümüz bir platform kurduk. Bu platformda da  Belediye Başkanlarımızı, sivil toplum örgütlerini, üniversiteleri ziyaret ettik. Bugünde Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan'ı ziyaret ettik.Kendilerinden oluşturduğumuz platforma yardımcı olması ve bir eleman vermesi açısından ziyaret etmiş bulunuyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'da, "Malatya Tanıtım Platformunu,  burada ağırlamaktan dolayı  büyük mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Malatya'nın  tanıtımı noktasında, turizmde görev alan kamu temsilcileri ve sivil toplum örgütlerinden ortak anlamda bir zeminde buluşturulması,  biz yerel yöneticiler olarak bu  tablodan memnun olduğumuzu belirtmek isterim. Malatya'nın yurtiçi ve yurt dışı tanıtımlarında eksikliklerimiz mevcut. Tanıtımın sınırı da söz konusu değildir. Ne kadar çok tanıtırsanız şehrimizi, ne kadar turizm faaliyetleri sunarsanız, şehre katma değer olarak, o kadar fayda ve artı değer sağlamış olursunuz. Bu platformun en kısa zamanda dernekleşme hüviyetine girerek  Malatya'mızın tanıtımlarına hizmet etmeleridir. Ben kendilerini tebrik ediyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber