Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 25 Eylül 2017 - 12:13 Yorum: 0

Malatyaspor USA, Amerika’da rakip tanımıyor

Teknik Direktörlüğünü Ümit Karan'ın üstlendiği Malatyaspor USA, oynadığı üçüncü maçta da rakip ağlara gol yağdırdı.

Malatyaspor USA, Amerika’da rakip tanımıyor

Teknik Direktörlüğünü Ümit Karan'ın üstlendiği Malatyaspor USA, oynadığı üçüncü maçta da rakip ağlara gol yağdırdı.

Amerika Cosmopolitan 1. Ligi'nde mücadele eden ve teknik direktörlüğünü Ümit Karan'ın yaptığı Malatyaspor USA takımı, oynadığı son maçı 5-1 kazandı.

Amerika Cosmopoliten 1.Ligi'nde mücadele eden Malatyaspor USA, kendi evinde güçlü rakibi Spring Valley ile karşılaştı ve müsabakayı 5-1'lik skorla kazandı. Oynadığı 3 maçta 9 puan toplayarak liderlik koltuğuna oturan Malatyaspor USA'nın gollerini 12, 21, 34, 53 dakikalarda Engin Baytar ve 72. dakikada Arda Çolak attı. Rakip takımın golünü ise 83'te Frank Luise kaydetti.

"Şampiyonluk kupasını Times Meydanı'nda kaldıracağız"

Malatyaspor USA Başkanı Teoman Mutlu hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, "Şöyle açıklarsak, zaten ligin başında verdiğim beyanatı tekrar ediyorum, şampiyonluk kupasını ünlü Times Meydanı'nda takım olarak kaldıracağız. Bütün gurbetçi Türklere armağan edeceğiz. Buradan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'e sesleniyorum, bu Türk takımına federasyon olarak sahip çıkıp destekleyin. Bütün Amerika'ya Türkiye'yi ve Malatya'yı tanıtıyoruz. Bu gurur bize yeter" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber