Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 18 Nisan 2017 - 20:37 Yorum: 0

Malatya'ya 2 şehidin acısı düştü

Tunceli şehitlerinden Candaş Kaplan'ın CHP'li belediye meclis üyesinin oğlu olduğu ortaya çıktı. Diğer şehit Hasan Yıldırım'ın ise geçici görevle Tunceli'ye gittiği öğrenildi

Malatya'ya 2 şehidin acısı düştü

MALATYA (İHA) - Tunceli'deki helikopter kazasında şehit olan polis memurlarından Çandaş Kaplan ve Hasan Yıldırım'ın Malatya'daki baba ocağına acı haber verildi. Polis memurlarından Çağdaş Kaplan'ın babasının ise CHP'li Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kaplan olduğu ortaya çıktı.  
  Şehit polislerden 24 yaşındaki Candaş Kaplan ve Hasan Yıldırım'ın Malatya'daki baba evine ateş düştü. Askeri yetkililer tarafından her iki şehidin ailelerine acı haber verildi. İlk önce şehit çağdaş Kaplan'ın, Battalgazi ilçessi Hacıabdi Mahallesi Ancarlı Sokak Uludağ Yapı Kooperatiflerinde oturan babası Mustafa ve annesi Gülbahar Kaplan'a verildi.
  Babası CHP'li belediye meclis üyesi
  Şehit candaş Kaplan'ın acı haberini alan baba Mustafa Kaplan'ın Akçadağ Belediyesinde CHP'li meclis üyesi olduğu ortaya çıktı. Haberin ardından CHP İl Başkanı Enver Kiraz da, aileyi ziyaret ederek, baş sağlığı diledi. acı haberin ardından Aileninin Tunceli'ye hareket ettiği öğrenildi.
  Kardeşi asker
  Şehit polis kaplan'ın bir kardeşi bulunduğu öğrenilirken, kardeşi Çağdaş'ın ise asker olduğu bildirildi. Çağdaş Kaplan'ın Kıbrıs'ta vatani görevini yaptığı öğrenildi.
  Diğer şehit Hasan Yıldırım'ın annesi Melika ve babası Fuat'a da acı haber ulaştırıldı. Gaziantep'te Olay Yeri İnceleme görevlisi olarak görev yapan Hasan Yıldırım'ın, kısa süre önce Özel Harekat Polisi olduğu ve geçici görev ile Tunceli'ye gönderildiği öğrenildi.
  25 yaşındaki Yıldırım'ın 4 yıllık polis olduğu ve bekar olduğu belirtildi.

sehit-1.pngsehit-2.pngsehit-3.png

ETİKETLER: malatya , şehit
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber