Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 02 Haziran 2018 - 16:23 Yorum: 0

"Malatya'ya ne söz verdiysek tuttuk"

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Akçadağ'da düzenlenen iftarda yaptığı konuşmada, "Malatya'ya biz 2015 yılında, seçimlere girerken ne söz vermişsek tamamını tuttuk" dedi.

'Malatya'ya ne söz verdiysek tuttuk'

Bakan Tüfenkci, AK Parti Malatya Milletvekili Adayları Selahattin Barış Palandöken ve Vahit Atalan, AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, Malatya Büyükşehir Başkanı Hacı Uğur Polat ve Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan'ın da katılımıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Akçadağ kapalı semt pazarında verilen iftar yemeğine katıldı.

 Malatya Büyükşehir Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya ve Akçadağ’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı en iyi şekilde ağırladığını ifade ederek, “24 Haziran’da Akçadağ ne yapacağını biliyor. Akçadağ güçlü bir cumhurbaşkanı ve güçlü bir meclise hazır” dedi.

 AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca ise ilk seçim programını Akçadağ’dan başlattıklarını hatırlatarak, Akçadağ’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine katılarak, sahip çıktıklarını söyledi.

 AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Vahit Atalan da Akçadağ’ın başkomutanını en iyi şekilde ağırladığını ifade etti.

 AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Selahattin Barış Palandöken ise Malatya’nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı en iyi şekilde ağırladığını ifade ederek, “İkinci evim Akçadağ. Sizlerle olmaktan dolayı mutluyum” dedi.

 Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ise Akçadağ'ı her zaman kendi öz vatanı olarak gördüğünü ifade etti.

 AK Parti Malatya 27. dönem milletvekili adayı Selahattin Barış Palandöken'e "Akçadağlılar, adam gibi adam, bulduğu zaman hiç bırakmaz." dediğini anlatan Bakan Tüfenkci, "Akçadağ adama sahip çıkarsa, bakan da yapar milletvekili de yapar diyorum" ifadesini kullandı.

 Tüfenkci, her zaman Malatya ve Akçadağlıların hizmetinde olduklarının altını çizerek, şöyle konuştu: "Bakanlığımız süresince en fazla geldiğimiz ilçelerden birisi de Akçadağ. Malatya'ya biz 2015 yılında, seçimlere girerken ne söz vermişsek tamamını tuttuk. İkinci üniversite dedik, onkoloji hastanesi dedik, çevre yolu dedik, yaptık mı? Yaptık. Yıllardır yapılmayan Hekimhan yolunu da biz yaptık."

 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber