Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 23 Mart 2018 - 09:18 Yorum: 0

Malazgirt Belediyesi kandil simidi dağıttı

Muş'un Malazgirt Belediyesi, Regaip Kandili ve üç ayların başlaması münasebetiyle tüm kurumlara, okullara, askerlere, polislere ve vatandaşlara kandil simidi,...

Malazgirt Belediyesi kandil simidi dağıttı

Muş'un Malazgirt Belediyesi, Regaip Kandili ve üç ayların başlaması münasebetiyle tüm kurumlara, okullara, askerlere, polislere ve vatandaşlara kandil simidi, lokum ve gül suyu dağıttı.

Malazgirt Belediyesi; Regaip Kandili münasebetiyle gün boyu okullarda, kamu kurum ve kuruluşlarında, jandarmaya, nöbet tutan polislere ve camilere akın eden vatandaşlara kandil simidi, lokum ve gül suyu dağıttı. Malazgirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen program kapsamında görevliler kandil simidi, lokum ve gül suyu dağıtarak, Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı'nın kandil mesajını ilettiler.

Kandilin ruhuna uygun vatandaşlara ikramda bulunmak istediklerini belirten Başkan Vekili Kırlı, "Belediyemiz tarafından hazırlanan kandil simitleri, lokum ve gül suyunu ekiplerimizce vatandaşlara dağıtımı yapılıyor. Her türlü istismar ve sömürüden uzak, insanca ve hakça bir hayat ile gönül dünyamızın daha da huzur bulacağı Regaip Kandili; ilçemize, ülkemize ve tüm insanlığa esenlikler, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum" diye konuştu.

Malazgirt Belediyesi kandil simidi dağıttı

Malazgirt Belediyesi kandil simidi dağıttı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber