Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 09 Ekim 2016 - 11:33 Yorum: 0

Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı ve ailesi kaza sonrası ilçeye döndü

Muş'un Malazgirt kaymakamı Soner Kırlı ve ailesinin içinde bulunduğu otomobil kaza yapması sonucu kendisi ve ailesi ile yakıdan ilgilenen ve arayanlar için...

Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı ve ailesi kaza sonrası ilçeye döndü

Muş'un Malazgirt kaymakamı Soner Kırlı ve ailesinin içinde bulunduğu otomobil kaza yapması sonucu kendisi ve ailesi ile yakıdan ilgilenen ve arayanlar için teşekkür mesajı yayınladı.

Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı ve ailesinin içinde bulunduğu otomobil Muş'a giderken kaza geçirmiş, Sevil Kırlı, çocukları, otomobili kullanan Önder Şentürk ve koruma polisi Aykut Lütfü Cenikli yaralanmıştı. İki gün boyunca Muş Devlet Hastanesinde tedavi gören Kaymakam Kırlı, ailesi ve koruma polisi yapılan tedavi sonrasında dün akşam saatlerinde ilçeye döndüler. Kaymakamlık konutunda istirahata çekilen Kaymakam Kırlı, "Beni ailemi ve koruma polisimi bu talihsiz kazada koruyan rabbime şükürler olsun" dedi.

Kaymakam Kırlı hastanede kaldığı süre kendini yalnız bırakmayanlar için yazılı bir teşekkür mesajı yayınladı. Kaymakam Kırlı mesajında, "Kaza yaptığımız ilk saatlerden bugüne kadar gerek telefonla arayan, hastaneye gelen gelemeyen, çiçek gönderen tüm dostlara sonsuz sevgilerimizi sunarız. Olayı duyar duymaz bizlere geçmiş olsun dileklerini sunan başta Sayın Muş Valimiz Seddar Yavuz ve sevgili eşleri Selda Yavuz'a, Ak Parti Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Muzaffer Çakar'a, AK Parti Muş Milletvekilimiz Mehmet Emin Şimşek'e, Muş Belediye Başkanımız Feyat Asya'ya, Muş Cumhuriyet Başsavcımız Ömer Sönmez'e, İl Emniyet Müdürümüz Ahmet Cemal Çalışkan'a, Muş Alparslan Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat'a, Vali yardımcılarımız Ercan Öter ve Ali Sakar'a, Hasköy Kaymakamımız Hüseyin Göktürk'e, Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin'e, kaza sonrası bizlere ilk yardıma koşan Korkut Kaymakamımız Abdulgani Mağ ve ekibine, AK Parti İl Başkanımız Namık Ergün'e, Merkez ilçeler Başkanı Halit Subaşı'na, Ak Parti Varto İlçe Başkanı Figen Ergül, Ak Parti İlçe Başkanımız Kenan Deniz ve Ak Parti ilçe teşkilatına, tüm kamu kurum amirleri ve personellerine, Vakıf Müdürümüz Yakup Bozkurt'a, Milli Eğitim Müdürümüz Vedat Kaya'ya, Fen Lisesi Müdürümüz Erdal Bozkurt'a, muhtarlarımızdan Metin Kılıç ve tüm muhtarlarımıza, tüm misafirlerimize ve bizleri bir an olsun yalnız bırakmayan tüm Malazgirt halkına Kırlı ailesi olarak sonsuz sevgilerimizi sunarız" ifadelerine yer verdi.

Kaza sonrası ilçeye gelen ve konutunda istirahata geçen Kaymakam Kırlı, "Kaza yaptığımız ilk dakikalardan itibaren bizlerin yardımına koşan herkese sonsuz sevgilerimizi sunarız. Bizlere ilk müdahaleyi yapan Korkut Devlet Hastanesi personellerine ve sonraki tedavi aşamasında bizleri bir misafir gibi ağırlayan Muş Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Murat Kılıç ve fedakâr personellerine çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca kazayı duyar duymaz harekete geçen, bizleri bir dakika bile yalnız bırakmayan İlçe Emniyet Müdürümüz Ömer Akpınar, korumaları Sedat Tarhan ve Veysel Karani Dağ, Sayın Valimizin yakın koruması Şerif Satun ve polis memurlarımız, Halil Bulut, Veysel Döner, Mehmet Veysi Kutluay, Ahmet Fırtına, Hüseyin Keskin, Bekir Tuna,Erkan Yiğit, Tamer Kıydal ve Ali Yılmaz'a da çok teşekkürlerimizi sunarız" ifadelerini kullandı.

Kaza sonrası konutlarında dinlenmeye çekilen Kırlı ailesi ayrıca kaymakamlık konutunda ziyaret kabul edeceklerini bildirdiler.

Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı ve ailesi kaza sonrası ilçeye döndü

Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı ve ailesi kaza sonrası ilçeye döndü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber