Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 25 Şubat 2022 - 13:13 Yorum: 0

Malazgirt Ziraat Odasından şeker pancarı bilgilendirme toplantısı

MUŞ (İHA) – Muş'un Malazgirt Ziraat Odası Başkanlığı organizasyonuyla şeker pancarı bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Malazgirt Ziraat Odasından şeker pancarı bilgilendirme toplantısı

MUŞ (İHA) – Muş'un Malazgirt Ziraat Odası Başkanlığı organizasyonuyla şeker pancarı bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıya Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğü Tarımsal Üretim Dairesi Başkanlığı Grup Müdürü Mehmet Hilmi Öğülmüş, Ağrı Şeker Fabrikası Ziraat Müdürü Mehmet Bayram, Bölge Şefi İbrahim Bostancı ve Malazgirtli pancar üreticileri katıldı. Ağrı Şeker Fabrikası Ziraat Müdürü Mehmet Bayram, 2020 yılından itibaren Ağrı, Kars ve Erciş fabrikalarında uygulanmaya başlayan pancar üretim teşvik primi ile Malazgirt'te pancar üretiminde son 3 yılda 50 bin tondan 130 bin tona üretimin yükseldiğini söyledi. Bayram, "Hasat öncesi kesim fiyatının belli edilecek olması, avans miktarının yüzde 100 arttırılarak 3'ten 4'e çıkarılması Malazgirt pancar üreticilerimiz tarafından memnuniyetle karşılamıştır" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber