Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 10 Mart 2015 - 10:58 Yorum: 0

Malazgirt'te öğrencilere kaynak kitap dağıtıldı

MUŞ (AA) - Malazgirt ilçesinde 8'inci sınıf öğrencilerine bin 200 kaynak kitap dağıtıldı.Malazgirt Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Alparslan Ortaokulunda 8. sınıf öğrencilerine, TEOG...

Malazgirt'te öğrencilere kaynak kitap dağıtıldı

MUŞ (AA) - Malazgirt ilçesinde 8'inci sınıf öğrencilerine bin 200 kaynak kitap dağıtıldı.

Malazgirt Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Alparslan Ortaokulunda 8. sınıf öğrencilerine, TEOG sınavlarına hazırlık kitapları dağıtarak, öğrencilere sınav öncesi tavsiyelerde bulundu.

Okuldaki derslikleri gezerek kitapları dağıtan Atasoy, burada bir süre öğrencilerle sohbet etti.

Atasoy, yaptığı açıklamada, ilçedeki tüm 8'inci sınıf öğrencilerine bin 200 kaynak kitap dağıtacaklarını söyledi.

Sınavlarda öğrencilerin başarılı olması için imkanlar ölçüsünde destek sunacaklarını belirten Atasoy, ilçenin eğitim çıtasını yükseltmek için çaba harcayacaklarını dile getirdi.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aydınoğlu ise hazırlık kitapların ilçe genelindeki 8. sınıf öğrencilerinin tümüne dağıtılacağını ifade etti.

Müdürlük olarak kitapları temin ettiklerini belirten Aydınoğlu, "Ayrıca sınavlara kadar hafta sonları tüm okullarımızda kurslar verilecek. Öğrencilerin başarılı olması için ilçe kaymakamımızın desteğiyle gereken her şeyi yapacağız" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber