Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Mart 2015 - 11:18 Yorum: 0

Malazgirt'te sınava girecek öğrencilere seminer

MUŞ (AA) - Malazgirt ilçesinde Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) girecek öğrencilere "Sınav Öncesi Motivasyon" semineri verildi.Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen seminerde öğrencilerin sınav...

Malazgirt'te sınava girecek öğrencilere seminer

MUŞ (AA) - Malazgirt ilçesinde Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) girecek öğrencilere "Sınav Öncesi Motivasyon" semineri verildi.

Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen seminerde öğrencilerin sınav öncesinde ne yapmaları gerektiği konusunda bilgi veren Feyzi Akkaya Endüstri Meslek Lisesi Rehber Öğretmeni Halil İbrahim Çabuk, sınavda öğrencileri en çok etkileyen konunun yaşadıkları stres olduğunu ifade etti. 

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği seminerde verimli bir sınav geçirmeleri için öğrencilere tavsiyelerde bulunan Çabuk, tüm öğrencilere başarı diledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber