Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 04 Mart 2015 - 15:13 Yorum: 0

Malazgirt'te yangın tatbikatı

Malazgirt Fatma Zehra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yangın tatbikatı yapıldı

Malazgirt'te yangın tatbikatı

MUŞ (AA) - Malazgirt Fatma Zehra Mesleki ve Teknik  Anadolu Lisesi'nde öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla yangın tatbikatı yapıldı.

Belediye itfaiye ekiplerince gerçekleşen tatbikatta, belirlenen senaryoya göre sirenlerin çalmasıyla okul tahliye edildi.

Tatbikatta yaralı kurtarma, yangın söndürme ve binada mahsur kalanların itfaiye merdiveniyle kurtarılma çalışmaları canlandırıldı.

Okul Müdürü Yıldırım Türeli, tatbikatın oldukça verimli geçtiğini ve öğrencilere olası bir yangın esnasında tecrübe kazandırdığını belirtterek, "Sivil Savunma Haftası dolayısıyla okul idaresi olarak yangın tatbikattı yaptık. Öğrencilerimize afetlerde ilk tepkilerin ve kurtarma faaliyetlerinin etkili olması için bir saatlik eğitim verildi. Ardından da tatbikatımız başarıyla gerçekleştirildi. Emeği geçen itfaiye, polis ve 112 ekiplerine teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber