Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 21 Ağustos 2016 - 21:18 Yorum: 0

Maliye Bakanı Naci Ağbal Gümüşhane’de

Maliye Bakanı Naci Ağbal bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak için Gümüşhane'ye geldi.

Maliye Bakanı Naci Ağbal Gümüşhane’de

Maliye Bakanı Naci Ağbal bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak için Gümüşhane'ye geldi.

Memleketi Bayburt'taki incelemelerini ardından Gümüşhane'ye gelen Bakan Ağbal , yeni yapılan Gümüşhane Devlet Hastanesi ve hastane yolunda incelemelerde bulundu, valilik ve belediye ziyaretleri gerçekleştirdi.

Bakan Ağbal'a incelemelerinde Gümüşhane Valisi Okay Memiş, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş, Belediye Başkanı Ercan Çimen, AK Parti İl Başkanı Celalettin Köse ve ilgili kurum müdürleri eşlik etti.

Yeni yapılan ve henüz hizmete açılmayan devlet hastanesini gezen, yolunda incelemeler yapan Bakan Ağbal burada gazetecilere yaptığı açıklamada, hastanenin Gümüşhane için çok güzel bir yatırım olduğunu belirterek, "Bir önceki hastane 30 yıl önce yapılmış, 30 yıldan sonra Gümüşhane'ye 200 yataklı, modern bir hastane kazandırıyoruz. Hastane tamamlanmış, arkadaşlar da çok güzel emek sarf etmişler. İçini de gezdik. Gerçekten ameliyathaneleri, odaları, son derece modern, insan odaklı, hizmet odaklı bir şekilde yapılmış. Bütün Gümüşhane'ye hayırlı olsun" dedi.

Bakan Ağbal, hastanenin yolu ile ilgili de, "Şu anda yol noktasında bir çalışma var anladığım kadarıyla. Biz de o konuda kendilerine yardımcı olacağız" diye konuştu.

Bakan Ağbal ve beraberindekiler daha sonra, Gümüşhane Valisi Okay Memiş'i makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Vali Memiş, Bakan Ağbal'a zilli kilim hediye etti. Bakan Ağbal, valilik şeref defterini imzaladıktan sonra Belediye Başkanı Ercan Çimen'i makamında ziyaret etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber