Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 19 Nisan 2014 - 14:33 Yorum: 0

Maliye Bakanı Şimşek, Batman'da

Bakan Şimşek, Kozluk ilçesini ziyaret ederek, yeni seçilen Belediye Başkanı Işık'ı kutladı

Maliye Bakanı Şimşek, Batman'da

BATMAN (AA) - Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kozluk ilçesini ziyaret ederek, yeni seçilen Belediye Başkanı Veysi Işık'ı kutladı.

Bakan Şimşek, Vali Yılmaz Arslan, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ile Kozluk İlçe Belediyesi'ni ziyaret ederek, AK Parti'den Belediye Başkanı seçilen Işık'ı tebrik etti.

İlçenin sorunları hakkında Işık'tan bilgi alan Şimşek, seçim süresince emeği geçen herkese teşekkür ederek, Işık'ın artık herkesin belediye başkanı olduğunu belirtti.

Işık'a, "AK Parti belediyeciliğini, hizmet kalitesinin farkını ortaya koymakla mükellefsiniz" diyen Şimşek, Işık'tan hizmet için gece gündüz çalışmasını istedi.

Belediye kapısının herkese açık olması gerektiğini, Kozluk Belediyesi'nde çok ciddi bir borç yükünün bulunduğunu ifade eden Şimşek, şöyle konuştu:

"Ama bu zaten gelenekseldir. Malesef muhalefetten devraldığımız bir çok yerde benzer bir resimle karşılaşıyoruz. 2004 yılında Gaziantep'te büyükşehiri devraldığımız da 1,4 katrilyon borç vardı, ama çalışarak ortaya bir fark koyduk."

Çok ciddi bırakılmış borç yüküne rağmen Kozluk ilçesinin hizmete susadığını anlatan Şimşek, ilçenin daha güzel hizmete layık olduğunu, belediye çalışanlarının daha iyi hizmet için seferber olacaklarını bildirdi.

Seçim süresi boyunca halka verilmiş sözlerin olduğunu anımsatan Şimşek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Seçim sürecinde verilmiş sözler var. Bu sözlerin mutlaka takipçisi olacağız. Verdiğimiz sözleri yerine getirmemiz lazım. Yeter ki ortaya iyi bir irade ortaya koyalım. İnsan kaynağını ve parayı iyi yönetelim. Hizmet yapılır, fark ortaya koyulur. Merkezi hükümet olarak Kozluk'u hep öncelendirdik, projelerine, sorunlarına hep kaynak ayırdık. İlçenin köylerine yapılan hizmet hiç bir dönemde yapılmadı."

Daha sonra Bakan Şimşek, bir süre önce vefat eden Bedia Boğa'nın (80) ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber