Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 19 Nisan 2014 - 22:28 Yorum: 0

Maliye Bakanı Şimşek, Batman'da

Bakan Şimşek, elektrik çarpması sonucu iki kolunu kaybeden 13 yaşındaki Hazal İnan'ı evinde ziyaret etti

Maliye Bakanı Şimşek, Batman'da

 BATMAN (AA) - Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, elektrik çarpması sonucu iki kolunu kaybeden 13 yaşındaki Hazal İnan'ı evinde ziyaret etti.

Bakan Şimşek, beraberinde Vali Yılmaz Arslan ve AK Parti Milletvekili Ziver Özdemir ile 1,5 ay önce evlerinin damında elektrik çarpması sonucu iki kolunu kaybeden ve Ankara'da tedavisi yaptırılarak protez kol takılan Hazan İnan'a "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.

İnan'ın ailesine nakdi ve giyim yardımı da yapan Bakan Şimşek, burada yaptığı açıklamada, Hazal'ın tedavisinin Ankara'ya yapıldığını belirterek, "Orada, kendisine iki protez kol taktırıldı. Bu durum Türkiye'nin sağlık imkanlarında iyi bir noktaya geldiğini göstermiştir. Devletimizin yardım elinin en ucra köşeye kadar uzandığını göstermesi açısından çok anlamlıdır" dedi.

Baba İsmet İnan da yardımlarından dolayı Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Vali Yılmaz Arslan'a eşekkür etti.

Evden ayrılan Bakan Şimşek, mahallede kendisini bekleyen çocuklarla sohbet ederek, "Benim gibi okuyun ve başarılı olun. Ülkenize ve Batman'a hizmet edin" dedi. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber