Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
19:00 Çorum Belediyesi, 1571 çocuğa bayramlık kıyafet dağıttı18:59 Burdur’da kontrolden çıkan ticari araç takla attı: 1 kişi yaralandı18:58 Geri dönüşüm tesisinde yangın: Dumanlar iki ilçeden de görüldü18:52 Aracı kurşunlanan Bozdoğan, saldırıyı kınamak için düzenlenen yürüyüşe katı...18:51 Belçika Dışişleri Bakanı Lahbib: "Batı Şeria’da yerleşimciler tarafından uy...18:42 Hazırlık maçı: Sivasspor: 3 - Sivas Dört Eylül Futbol: 018:40 BM Viyana Ofisi’nde "Uluslararası Sıfır Atık Günü" programı18:40 Akkuyu NGS’de gerginlik: İşçiler, firma yetkililerinin araçlarını taşladı18:36 Adalet Bakanı Tunç: "Maalesef dünya böyle, adaletsiz bir dünya”18:25 Okan Buruk: "Sadece futbola odaklandık"18:24 İranlıların nevruz tatili beklentileri karşılamadı18:21 İsrail, Şifa Hastanesi baskınında 200 sivili öldürdü18:20 CHP Genel Başkanı Özel Ortaca’da konuştu: "Limon üreticisini bu hale düşüre...18:19 MHP Genel Başkan Yardımcısı Aydın’dan CHP, DEM ve YRP değerlendirmesi18:16 Plastikteki zararlı maddelere karşı yeni önlemler araştırılacak18:12 Konya’da otomobil kaldırıma çarptı: 5 yaralı18:11 Bakan Yumaklı: "Bu memleketi çocuklarımız için dünyada bir numara yapmak üz...18:10 Adramut Doğa Gezginleri, Everest yolcusu18:08 Solingen’de Türklerin yaşadığı bina kundaklandı: 2’si çocuk 4 ölü, 9 yaralı18:04 "30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü" Kenya’nın başkenti Nairobi’de kutlan...
Sami Er
Spor 20 Aralık 2014 - 13:03 Yorum: 0

Maliye Bakanı Şimşek "Sokak Tenisi" oynadı

TEB desteğiyle Türkiye Tenis Federasyonu tarafından organize edilen "Sokak Tenisi" etkinliği Ankara'da yapıldı.

Maliye Bakanı Şimşek 'Sokak Tenisi' oynadı

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) desteğiyle Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) tarafından organize edilen 'Sokak Tenisi' etkinliği Ankara'da yapıldı. 

Kentpark AVM'nin önünde düzenlenen 'TEB Sokak Tenisi' etkinliğine Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, TTF eski başkanı ve Danıştay Üyesi Osman Tural, TTF Başkanvekili Cengiz Durmuş ve TEB Genel Müdürü umut Leblebici katıldı.

Etkinliğe benzeri ve çocuklarıyla gelen Bakan Şimşek, burada yaptığı açıklamada, TEB ve TTF'yi etkinlik için kutlama etiğini belirterek, 'Çok mühim bir etkinlik. Özellikle tenis sporunu halka yaymak yönünde mühim bir adım. Umarım Ankara ile kısıtlı kalmaz ve 81 ilde aynı etkinlikler yapılır' dedi.

Tenisin ekseriyetle 'elit sporu' görüldüğünü anlatım eden Şimşek, 'Bence site ve mahallelerde pratik olarak oynanabilecek bir spor. Kolay halka yayılabilir. O kadar da elitlerin oynadığı bir spor değil' diye konuştu.

Kendisinin tenis oynamaya 3 sene öncelikle başladığını anlatım eden Bakan Şimşek, 'Çok faydalı buluyorum. Hem spor yapıyor, hem de stres atıyorsun. Zihnen ve bedenen iyi noktaya geliyorsun. Tekrar TEB'e ve federasyona teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı.

Danıştay Üyesi ve TTF eski başkanı Tural ise 'TEB Sokak Tenisi' etkinliğinin 81 ilde düzenlendiği bilgisini verdi.

Tenisi yaygınlaştırmak için bu etkinliğe destek verici TEB'e teşekkür eden Tural, 'Başka sponsorlar da bekliyoruz' dedi.

TEB Genel Müdürü umut Leblebeci de banka şekilde tenisin benimsedikleri ve sahiplendikleri bir spor olduğunu kaydederek, desteklerinin devam edeceğini kaydetti.

Konuşmaların peşinden Şimşek, Tural ve Leblebici, etkinliğe eklenmiş olan çocuklarla tenis oynadılar ve fotoğraf çektirdiler.

ETİKETLER: TEB , Destek , Sokak Tenisi , Etkinlik , Ankara
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber