Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:47 180 milyonluk sazan sarmalı operasyonu: 20 tutuklama08:44 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:41 Narkotik ekiplerinden rekor: 112 kilonun üzerinde metamfetamin ele geçirild...08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın
Sami Er
Türkiye 18 Ocak 2018 - 18:08 Yorum: 0

Maliyeye borcu olmayan, Elazığ Belediyesine plaket

Elazığ Belediyesi olarak her zaman kentin gelişmesi noktasında diğer kamu ve kuruluşlarıyla birlikte hareket ettiklerini belirten Belediye Başkanı Mücahit...

Maliyeye borcu olmayan, Elazığ Belediyesine plaket

Elazığ Belediyesi olarak her zaman kentin gelişmesi noktasında diğer kamu ve kuruluşlarıyla birlikte hareket ettiklerini belirten Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, el ele verip kenti kalkındıracaklarını söyledi.

Elazığ Defterdarı Osman Akdemir, Elazığ Belediyesi'nin 2017 yılı içinde ödemelerini düzenli olarak yapması ve maliyeye borcu olmamasından dolayı Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'a teşekkür ziyareti gerçekleştirerek plaket verdi.

Elazığ'ın gelişmesi ve büyümesi adına defterdarlığın çok büyük bir görevinin olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, "Tahsilat ve tahakkuk oranları da defterdarlığımızın ne kadar başarılı bir hizmet verdiğinin göstergesidir. Biz birlikte bir gücüz. Bütün kurum ve kuruluşlarıyla Elazığ'ın büyümesi için el ele verip şehrimizi büyüteceğiz ve kalkındıracağız. Elazığ Belediyesi olarak bizler her zaman Elazığ'ın gelişmesi noktasında diğer kamu ve kuruluşlarıyla birlikte hareket ediyor, gücümüzü birleştiriyoruz. Elazığ'ın daha yaşanılabilir bir şehir haline gelmesi için çalışmalarımızı birlikte yürütüyoruz. El ele verip şehrimizi kalkındıracağız" dedi.

Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı'nın 2017 veri hesaplarının açıklandığını aktaran Defterdar Osman Akdemir, "2017 yılı vergi incelemelerinde Elazığ Belediyesi'nin 2017 yılına ilişkin herhangi bir vergi borcu yok. Elazığ Belediyesi ödemelerini düzenli olarak yapıyor. Elazığ Belediyesi'ne, Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz'a teşekkür ediyorum. Elazığ Belediyemizin bu başarısının devamını diliyorum. İnşallah bu başarıları diğer il belediyelerine de örnek teşkil edecektir" diye konuştu.

Maliyeye borcu olmayan, Elazığ Belediyesine plaket

Maliyeye borcu olmayan, Elazığ Belediyesine plaket

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber