Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 21 Ekim 2017 - 09:38 Yorum: 0

Malkara değerlendirme toplantısı gerçekleşti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara ilçesinde gerçekleştirilen yatırım ve projelerin görüşüldüğü yatırım değerlendirme...

Malkara değerlendirme toplantısı gerçekleşti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara ilçesinde gerçekleştirilen yatırım ve projelerin görüşüldüğü yatırım değerlendirme toplantısına katıldı.

Malkara Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıya Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, TESKİ Genel Müdür Yardımcısı İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcıları Prof. Dr. Tamer Dodurka, Dr. Kaan Gaytancıoğlu, Mehmet Zeki Gürcün, Başkan Danışmanları Neşat Erdoğan, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ile Malkara Belediyesi ve TESKİ yetkilileri katıldı.

"Malkara'ya ciddi yatırımlar yaptık"

Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Kadir Albayrak, "Göreve geldiğimiz günden bu yana 3,5 yıl geçti. Bu sürenin genel bir değerlendirmesine baktığımız zaman Malkara'ya ciddi boyutta yatırım yaptığımızı, ilçemizin iyi durumda olduğunu görebiliyoruz. Malkara ve Hayrabolu'nun ihtiyaçlar yıllarca göz ardı edilmiş. Bu yüzden bu iki ilçeye ağırlık verdik. Geldiğimiz noktada da 3,5 sene öncesine göre oldukça ilerledik" dedi.

Malkara değerlendirme Toplantısı Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya ile Genel Sekreter Yardımcıları Prof. Dr. Tamer Dodurka, Dr. Kaan Gaytancıoğlu ve Mehmet Zeki Gürcün'ün değerlendirme konuşmalarının ardından son buldu.

Malkara değerlendirme toplantısı gerçekleşti

Malkara değerlendirme toplantısı gerçekleşti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber