Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 03 Nisan 2015 - 18:53 Yorum: 0

Malkara OSB Müteşebbis Heyeti toplantısı yapıldı

TEKİRDAĞ (AA) - Malkara Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti toplantısı yapıldı. Malkara OSB salonunda, Kaymakam Mahmut Halal başkanlığında gerçekleşen toplantıda, OSB'nin yol...

Malkara OSB Müteşebbis Heyeti toplantısı yapıldı

TEKİRDAĞ (AA) - Malkara Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti toplantısı yapıldı. 

Malkara OSB salonunda, Kaymakam Mahmut Halal başkanlığında gerçekleşen toplantıda, OSB'nin yol yapım çalışmaları, arsaların durumu, yatırım yapacak olan sanayicinin arsa talepleri, 2015 yılı içinde faaliyete geçmesi planlanan sanayicilerin imar durumları, elektrik ve trafo güçlendirilmesi, istinat duvar sorunları görüşüldü.

Toplantıya, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Başkanı İsmail Uzun, Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, Belediye Meclis Üyelerinden Cem Özkan, Hüseyin Vasfi Güner ile Ahmet Şentürk, Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Feridun Berk Çarıkçı ile Gediz Coşkun ve Malkara OSB Bölge Müdürü Taner Turna katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber