Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 21 Kasım 2014 - 12:13 Yorum: 0

Malkara'da ev yangını

TEKİRDAĞ (AA) - Malkara'da bir müstakil evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Malkara Karademir Mahallesi'nde Şaban Yılmaz'a (63) ait müstakil evde henüz belirlenemeyen bir...

Malkara'da ev yangını

TEKİRDAĞ (AA) - Malkara'da bir müstakil evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. 

Malkara Karademir Mahallesi'nde Şaban Yılmaz'a (63) ait müstakil evde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

Çevredekilerin haber verdiği itfaiye ekipleri, yangını müdahale ederek söndürdü. Yangın nedeniyle ev kullanılamaz hale geldi.

Evi yanan Şaban Yılmaz, yangın sırasında kahvede olduğunu, eşi Havva Yılmaz'ın ise bahçede sobayı yakmak üzere odun kestiği için içeride kimse olmadığını söyledi.

Yılmaz, kış ayında evsiz kaldıklarını kaydetti. 

Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Celal Yılmaz ise olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı ve evi yanan aileye gereken yardımın yapılacağını belirtti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber