Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Mayıs 2016 - 22:13 Yorum: 0

Malkara’da Trafoya Yıldırım Düştü

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde şiddetli sağanak ve beraberindeki yıldırımın trafoya düşmesi nedeniyle ilçede elektrik kesintisi meydana geldi.

Malkara’da Trafoya Yıldırım Düştü

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde şiddetli sağanak ve beraberindeki yıldırımın trafoya düşmesi nedeniyle ilçede elektrik kesintisi meydana geldi. Büyük bir gürültüyle patlayan trafo vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı.

Aniden bastıran şiddetli sağanak ile birlikte Camiatik Mahallesi TEK Yapı evleri civarındaki ana trafoya yıldırım düştü. Büyük bir gürültüyle patlayan trafo mahalle halkına korku yaşattı. İlçe merkezinin büyük bir bölümünde meydana gelen elektrik kesintisi üzerine TREDAŞ ekipleri arıza onarımı için seferber oldu.

Trafo patlaması nedeniyle korku yaşadıklarını anlatan mahalle sakini Recai Sert, "Bir anda şiddetli yağmur başladı ve şimşekler çaktı. Sonrasında büyük bir gürültü duyduk, birden hava karardı. Düşen yıldırım trafoyu patlatmış" dedi.

Öte yandan tüm ekiplerle birlikte arızaya müdahale ettiklerini ifade eden TREDAŞ Malkara İşletme Şefi Başmühendis Serdar Ünlü, "Yıldırım düşmesi sonucu arıza meydana gelmiştir. Tüm ekiplerimiz şu an müdahalede bulunuyor. Yaklaşık yarım saat içerisinde elektriği vermeyi planlıyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber