Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Eylül 2016 - 12:48 Yorum: 0

Maltepe Belediyesi’nden engellilere yaz kampı

Maltepe Belediyesi, ilçede yaşayan engelliler için yaz kampı düzenleyecek.

Maltepe Belediyesi’nden engellilere yaz kampı

Maltepe Belediyesi, ilçede yaşayan engelliler için yaz kampı düzenleyecek. Engelli kampı düzenlenmesine ilişkin önerge, belediye meclisinde kabul edildi.

Maltepe Belediyesi'nin eylül ayı olağan meclis toplantısının 2'nci oturumu, Maltepe Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Ali Kılıç'ın Başkanlığı'nda gerçekleştirildi. Toplantıda, Maltepe Belediyesi Kadın, Aile ve Engelli Hizmetleri Müdürlüğü'nün engelliler için yaz kampı düzenlenmesine dair önergesi, oy birliğiyle kabul edildi. Alınan karara göre 47 engelli vatandaş, ailelerinden gelecek refakatçi eşliğinde yaz kampına katılacak. Vatandaşlara tatilleri süresince aralarında sağlık personelinin de bulunacağı 6 belediye personeli de eşlik edecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber