Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 31 Ağustos 2016 - 09:38 Yorum: 0

Maltepe’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı

Maltepe'de, 30 Ağustos Zaferi'nin 94'üncü yıl dönümünü fener alayı eşliğinde büyük bir coşkuyla kutladı.

Maltepe’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı

Maltepe'de, 30 Ağustos Zaferi'nin 94'üncü yıl dönümünü fener alayı eşliğinde büyük bir coşkuyla kutladı.

Maltepe Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonla 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı. Maltepe Belediyesi önünden başlayan meşaleli yürüyüş, marşlar eşliğinde ilçe meydanında son buldu. Yürüyüşe yediden yetmişe binlerce vatandaş katıldı. Vatandaşlarla meydana yürüyen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç halka hitap etti.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Çok fazla vakit geçmedi. Bundan yaklaşık 3-4 hafta önce bir darbe teşebbüsü yaşandı. Nereden gelirse gelsin, kimden gelirse gelsin laik, demokratik Türkiye Cumhuriyetine, Türk halkının seçtiği parlamento binasına demokratik düzeni değiştirmek için ayağa kalkanların önce ayakları kırılır, sonra kolları kırılır. Çünkü Mustafa Kemal Atatürk ne diyor; "Benim size bıraktığım tek ve bitmez tükenmez miras laik, demokratik Türkiye Cumhuriyetidir'" dedi.

Darbe girişimi gecesi Türkiye'nin 81 vilayetinde bütün Türkiye'nin sokaklara aktığını belirten Kılıç, "Ak Partili'si, CHP'lisi, MHP'lisi, Vatan Partili'si, Saadet Parti'den gelen, ÖDP'den gelen yani ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım diyen herkesin her yurtseverin sahip çıktığı bir cumhuriyet oldu. Demokrasiye inanmak bir vatandaşlık görevidir" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber