Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 15 Aralık 2017 - 09:13 Yorum: 0

Maltepe’de 30 bin liralık soygun kamerada

Maltepe'de yüzleri maskeli 5 hırsız girdikleri marketteki çelik para kasasını ve 10 Bin TL değerinde sigara alarak kayıplara karıştı.

Maltepe’de 30 bin liralık soygun kamerada

Maltepe'de yüzleri maskeli 5 hırsız girdikleri marketteki çelik para kasasını ve 10 Bin TL değerinde sigara alarak kayıplara karıştı. İçerisinde 20 Bin TL olan çelik para kasasını otomobili koymaları ise bir vatandaşın cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi. Vatandaş bir yandan hırsızları görüntüledi , bir yandan da "Polis geliyor " diye korkutmaya çalıştı. Ancak hırsızları rahatlığı pes dedirtti.

Olay, sabah 07.30 sıralarında Maltepe "de bulunan bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yüzleri maskeli 5 hırsız araçla marketin önüne geldi. Marketin güvenlik kameralarını ters çeviren hırsızlar marketin kilidini kırarak içeri girdi. Hırsızlardan ikisi araç içerisinde beklerken, market içerisinde bulunan raflara yönelen 3 hırsız, 10 bin TL değerindeki sigaraları yanlarında getirdikleri poşetlere koydu. Ardından market içerisindeki çelik para kasasını gözüne kestiren hırsızlar, içerisinde 20 bin TL olduğu iddia edilen çelik para kasasını sürükleyerek dışarıda kendilerini bekleyen araca koyan hırsızlar daha sonra hiç bir şey olmamış gibi olay yerinde uzaklaşarak kayıplara karıştı. Karşı binada oturan bir vatandaşın ihbar etmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. 5 kişi tarafından gerçekleştirilen hırsızlık olayı ise bir vatandaşın cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi.

Polis geliyor uyarısına aldırış etmediler

Girdikleri marketten içerisinde 20 Bin TL olduğu öğrenilen çelik para kasasını alan yüzleri maskeli 3 hırsız, bir vatandaşın "Polis Geliyor" uyarısına aldırış etmedi. İki kişinin de araç içerisinde beklediği sırada, hırsızlar hiç bir şey olmamış gibi çelik para kasasını geldikleri arabaya koyarak olay yerinden uzaklaştı.

Market içerisinde ve çevrede bulunan güvenlik kameralarını inceleyen polisler, kaçan hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber